Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gratuluję Adamie!
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
po 2godzinnym śnie wolę nie odpowiadać bo się pogrążęnie pierwszy raz
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Znowu nie wygrałem.![]()
Wielkie brawa dla zwycięzcy !!!
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję wszystkim za udział w konkursie, tym co na mnie głosowali i tym co głosowali na innych uczestników.
Tak właśnie ma przebiegać zabawa.
Co do techniki to raczej skrótowo napiszę. Gdyby ktoś chciał szczegóły to proszę pisać.
Zdjęcia wywołuję w Camera RAW, a następnie obrabiam w PS - CS6
To zdjęcie wywołałem w czterech różnych wersjach w Camera RAW oraz jedna wersja w machinery.
W każdej z wersji zwracałem uwagę na inne elementy;
1 - niebo
2 - drugi plan
3 - woda
4 - pierwszy plan
W PS kolejno łączyłem zdjęcia wybierając z nich to co mnie interesowało (tu szczegółów nie będę opisywał)
Po połączeniu zdjęć trzeba było tylko doszlifować zdjęcie. I właściwie to tyle.
Nadmienię, że wersja dodatkowa, którą zamieściłem (ta z kręgami na wodzie) to nie fotomontaż. To można zrobić w PS-ie za pomocą filtrów.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 1.01.14 o 21:03
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|