Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
i bardzo dobrze. Jak ci studenci po trzech kierunkach będą chcieli pracować u takiego pracodawcy, to znaczy, że coś nie tak - z nimi, z wykształceniem jakie wybrali (trzykrotnie!!!), z ich umiejętnościami, wiedzą, orientacją na rynku pracy.
Czy to, że ktoś kończy studia znaczy, że MUSI mieć dobrą i wysokopłatną pracę?
Chyba, że chodziło Ci o to, że będą zatrudniać jedynie absolwentów wybranych przez siebie trzech kierunków studiów: np. tylko tych, którzy ukończyli pedagogikę z resocjalizacją albo historię sztuki nowoczesnej albo zarządzanie i marketing w wyższej szkole artystycznej?
To, czy oni skończyli studia i ile kierunków, nie jest istotne. Chodzi o to, gdzie korporacje szukają pieniędzy na sfinansowanie wyprzedaży, którymi wielu się tak podnieca. Bo chyba nie myślicie, że zbijają marżę i sami sobie zabierają z koryta.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
mały obrót po części wynika z wysokich cen
włożona praca jest większa, koszty porównywalne ( nie palisz więcej światła , nie masz dłużej otwartego lokalu, nie płacisz większego czynszu, sprzedasz 2 szt po 50zł, albo jedną za 100 zł podatek i VAT jest taki sam, itp.)
wracamy do pkt wyjścia ..............
taka jest logika sprzedawców w PL, nachapać się mało robiąc, te czasy nie wrócą i dla dużej części jest to WIELKI problem
Ostatnio edytowane przez viruuss ; 3.12.13 o 21:44
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Już dostępny w Polsce.Cena 2699zł.![]()
Zaraz pójdzie w dół. Amazon UK już zrobił przecenę na 549 funtów (z 649) co daje na nasze około 2300zł (po kursie bankowym, nie średnim): http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...tag=obiekty-21
Niemcy podobnie chociaż drożej niż UK (604EUR): http://www.amazon.de/gp/product/B00G...g=bezluscom-21
I mają wysyłkę gratis do Polski (nie to co nasze sklepy online nawet wewnątrz kraju...)
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
W Polsce są chytrusy i tyle...szukałem ostatnio pena w dobry cenach,poszedłem do abfoto żeby zaproponowali jakąś obniżkę,dostałem odpowiedź że jest cashback nie da radypodziękowałem ładnie i zamówiłem OlyJedi
W gazetce znanej sieci sklepów foto jest za 2555 zł.
Ale w stacjonarnym sklepie nie mieli, a co więcej nie wiedzieli o co pytam![]()
Olek w Polsce prawie nie istnieje - w świadomości. Canon, Nikon, Sony, może Panas. Takie Fuji i inne Pentaxy czy Olki to raczej egzotyka. Co innego dajmy na to na Słowacji.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."