G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pierwsze stwierdzenie neguje potrzebę głosowania. Drugie - podaje powód dlaczego głosowanie nie jest popularne.
Taka róznica jak -
1/ wybory nie mają sensu, bo wszyscy kandydaci są podobni. a
2/ beznadziejnie się głosuje bo wszyscy kandydaci są podobni
i wybór zmusza do sledzenia szczegółów. Dlatego frekwencja jest niska.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Niby jaka inna forma, może ją też należałoby zastosować w OlyRulez? Myślę, że próbujesz odwrócić uwagę od tego co napisałeś wcześniejZgrabne, sprytne, niczym w polityce
Edit
Czytajac Twój powyzszy post do końca chyba sie nie myliłem z tą polityką. Nie warto glosowac krótko ujmujac bo kandydaci sa podobni, wybierzmy tych co do których wiemy na co ich stać.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 9.12.13 o 21:01
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jak można coś takiego napisać
Jest zdjęcie, są autorzy zdjęć (może lepiej gdyby były anonimowe zdjęcia) więc jest na co głosować (na kogo).
Jak ktoś ma poczucie estetyki, wie co mu się podoba a co nie, to nie ma problemu z głosowaniem.
Śledzenie szczegółów to sens tego konkursu.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
jeeeeju... troszkę zrozumienia przenośni. I ja właśnie podkreślałem, że chodzi o sytuacje nr 2. A zatem trzeba zwracać uwagę na szczegóły, a zatem wymaga to wysiłku, a zatem nie cieszy się popularnością. Tyle. Nie pisałem, ze poprawka jest zła, tylko, zwracałem uwagę dlaczego głosowanie nie cieszy się popularnością - bo taki był zarzut:
Ostatnio edytowane przez grizz ; 9.12.13 o 21:10
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.