Strona 6 z 105 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 1050

Wątek: Gatki popRAWkowe gadki truizmy wszelakie

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: popRAWka 7/2013

Cytat Zamieszczone przez andtor2 Zobacz posta
    Zawsze traktowałem i będę traktować to jako zabawę Co mnie zasmuca to zdanie Admina po co glosować w tym konkursie jak wszystkie prace właściwie takie same i nic więcej w tym temacie.
    Każdy z nas ma prawo do swojego zdania, nawet taki Admin i trzeba to uszanować(przeboleć )
    Jeszcze raz: do niego należy pilnowanie całego foruma i batożenie modów jak się obcyndalają.
    Sam pisał: "...to działka Saboora" więc wg Twojej andtor2 filozofii: bądźmy posłuszni Adminowi.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cóż sie potem dziwić, że na 5 prac jest 8 głosów jak takie podejście wypływa z samej góry. To takie trochę zniechęcające już na samym wstępie jest. Wiem przynajmniej skąd się to bierze
    Kompletnie masz problemy z czytaniem. Ja zwróciłem uwagę dlaczego jest tak mało głosów. Tak więc błądź sobie, ale nie siej zamętu.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Zawsze traktowałem i będę traktować to jako zabawę Co mnie zasmuca to zdanie Admina po co glosować w tym konkursie jak wszystkie prace właściwie takie same i nic więcej w tym temacie.
    Mamy jeden kadr, czyli w zasadzie wszystkie prace będą takie same ( pomijając niuanse w sposobie wywołania tegoż RAW'a i dalszej obróbki ), chyba, że można przerabiać dany kadr na wszystkie możliwe sposoby, ale to nie będzie poprawka. To będzie dzieło pt. " Wizje szalonego RAW-majstra ".
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Sam pisał: "...to działka Saboora" więc wg Twojej andtor2 filozofii: bądźmy posłuszni Adminowi.
    Nie mam zamiaru być nie posłuszny Staram się stosować do regulaminu może z rożnym skutkiem
    Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Mamy jeden kadr, czyli w zasadzie wszystkie prace będą takie same ( pomijając niuanse w sposobie wywołania tegoż RAW'a i dalszej obróbki ), chyba, że można przerabiać dany kadr na wszystkie możliwe sposoby, ale to nie będzie poprawka. To będzie dzieło pt. " Wizje szalonego RAW-majstra ".
    Przecież na tej zasadzie to do tej pory działa czy dobrze czy źle nie mnie tu wyroki sądować
    Nie mozna jednak zniechęcac do glosowania tak jak i w polityce zniechęcac ludzi do brania udziału w referendum (powody w drugiej kategorii bym traktował)
    Ostatnio edytowane przez And.N ; 9.12.13 o 20:31
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Nie mam zamiaru być nie posłuszny Staram się stosować do regulaminu może z rożnym skutkiem
    A gdzie żyłka nieposłuszeństwa, nie masz nic z rewolucjonisty ?
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Gatki popRAWkowe gadki truizmy wszelakie

Chcecie? To Macie i sobie gadajcie do ulu.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    A może nie głosować? To już innych sposobów na zakończenie zabawy nie widzicie? Moze warto coś przemyśleć?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar A56
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    105
    Moja galeria

Nie rozumiem stwierdzenia "po co głosować jak wszystkie zdjęcia podobne".
    Podobne, bo z tego samego zdjęcia robione, to oczywiste. Różnić mogą się tylko większymi lub mniejszymi szczegółami, bo w tym konkursie o to właśnie chodzi.
    Jak będzie można łączyć z innymi zdjęciami będą ciekawsze i bardziej urozmaicone. Ale to już nie będzie popRAWka.
    Co do zdjęć o większej trudności jak pisze powyżej kol Bodzip, to już jedno było i to nie tak dawno. Ile osób brało udział? Jak się nie mylę to trzy. Więc po co takie trudne zdjęcia dawać, jak chętnych brak.
    Moim zdaniem, to co jest teraz daje i tak nam amatorom, duże pole do popisu. Trzeba tylko CHCIEĆ.
    Odpowiem jeszcze na stwierdzenia admina, że nudzi się patrzeć na 12 takich samych zdjęć.
    Mnie się nie nudzi Panie adminie. Ja z każdego zdjęcia wyciągam coś dla siebie. Widzę co mogłem zrobić lepiej, a nie zrobiłem oraz co udało mi się zrobić lepiej od innych. Tak można się uczyć. Myślę, że nudzi się ten co chce się nudzić

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez A56 Zobacz posta
    Nie rozumiem stwierdzenia "po co głosować jak wszystkie zdjęcia podobne".
    [...]
    Mnie się nie nudzi Panie adminie. Ja z każdego zdjęcia wyciągam coś dla siebie. Widzę co mogłem zrobić lepiej, a nie zrobiłem oraz co udało mi się zrobić lepiej od innych. Tak można się uczyć. Myślę, że nudzi się ten co chce się nudzić
    Prosze o uważne przeczytanie. Nie napisałem "po co głosować jak wszystkie zdjęcia podobne" napisałem, że znacznej części użytkowników (nie wszystkim!) się nie chce bo porównanie tak podobnych kadrów wymaga sporo (jak na internetowe standardy) czasu i zachodu. Stąd małą frekwencja w głosowaniu. Tyle i tylko tyle.
    ja poprawki nie oceniałem odnoszac się do jej wartości, ale do popularności. A jak powszechnie wiadomo popularność nie idzie często w parze z jakością.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar A56
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    105
    Moja galeria

Adminie zacytuję:
    "Bo zdjęcia są szalenie podobne do siebie (może nie w edycji z szaleństwami) i wybranie najlepszego wymaga zaangażowania - stąd małą popularność.

Obejrzeć 12 dobrych zdjęć - fajne zajęcie. Obejrzeć 12 razy to samo zdjęcie różniące się szczegółami - nuda. "

Zgadzam się, trzeba się zaangażować jak się chce zagłosować, jak się chce zrobić popRAWkę, też trzeba się zaangażować. We wszystko musimy się zaangażować jak chcemy coś dobrze zrobić. A mała popularność wynika z lenistwa.
    O nudzie to już powyżej napisałem.