DxO 9 czy 11, aż tak wielkiej różnicy nie ma. Dopiero najnowszy DxO PhotoLab wprowadza znacząca zmianę - możliwość lokalnych korekt.
Możesz nastawić się na pełną dowolność programową. Edycja 1/2018 będzie klasyka+ (regulamin).
DxO 9 czy 11, aż tak wielkiej różnicy nie ma. Dopiero najnowszy DxO PhotoLab wprowadza znacząca zmianę - możliwość lokalnych korekt.
Możesz nastawić się na pełną dowolność programową. Edycja 1/2018 będzie klasyka+ (regulamin).
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pomyślę, pomyślęJeśli już się zdecyduję na wcześniejszy termin rozpoczęcia popRAWki (nie ten wstępnie planowany 07.01.18 ) będzie to piątek 05.01.18 i wówczas najprawdopodobniej (wyjątkowo) wydłużę termin o 2 dni na przyjmowanie prac czyli do 14.01.18 godz. 24:00. Ankieta do głosowania z pracami pojawiłaby się wtedy następnego dnia 15.01.18 - poniedziałek.
Tak gwoli przypomnienia, w zeszłym roku popRAWka - Edycja 1/2017 rozpoczęła się 11.01.17 i problemów czasowych (mieliśmy także miesiąc przerwy w okresie letnim) z przeprowadzeniem 20 Edycji nie było.
Piątek mija, a RAW-ka niczyjaOk, ok, wiem, zima, dużo roboty przy odśnieżaniu, a ja tu o jakiejś zabawie...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Spokojnie, do końca dnia daleko
Mniej niż godzina. Później, to już ciemna noc...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zastanawiam się nad RAW-em jeszcze. Bogdan (Bodzip) zaoferował 3 RAW-y do składania w pionową panoramę, ale na skrzynkę nie wysłał. Fakt, że się nie przypominałem.
Choć tak myślę, że na pierwszą edycję popRAWki 1/2018 jednak dać coś łatwiejszegoi tak chyba uczynię. Proszę mnie nie poganiać
, postaram się powiedzmy do 18:00 rozpocząć.

| OlyJedi
| OlyJedi

Fakt, zapomniałem
Ale najpierw ja wróciłem ze szpitala, teraz Marysia tam trafiła. No się dzieje
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||

| OlyJedi
| OlyJedi

Już się martwię, pozdrów Ją ode mnie.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.01.18 o 15:38 Powód: z powodu przeniesienia postu dodano cytat