No to moze ja zaczne!
Nie wiem jak u was ale u mnie impressssskaaaaaaana jachcieeeeeee
pozdrowionka
No to moze ja zaczne!
Nie wiem jak u was ale u mnie impressssskaaaaaaana jachcieeeeeee
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Chyba zmienię tytuł wątku na "Było sobie życie"![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ale się wątek rozwinął!!! Też chciałem coś zapodać i choć przeszukałem wszystkie zdjęcia ptaków, kwiatków, koników i widoczków to zero cycków. Znalazłem jedną parę ale nie mogę zamieścić bo właścicielka oprócz ładnych cycków posiada moc w prawej ręce
.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Ja też dostaję już kręćka i nie wiem? czytać Wasze posty czy oglądać?