kiedys w gorach Wiclow wlazlem na gorke patrze a tu na sasiednim wzniesieniu taka opcjatroche poprawione
mozna cos ulepszyc?? i czy warto??
kiedys w gorach Wiclow wlazlem na gorke patrze a tu na sasiednim wzniesieniu taka opcjatroche poprawione
mozna cos ulepszyc?? i czy warto??
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
tutaj jak obiecałem wersja wyjsciowa materialu z galerii. pozdrawiam
Witam
Po pierwsze to bardzo fajna fotka.
Po drugie jeśli mam być szczery to wolę orginał z postu 173 niż podrasowany obrazek z postu 171. Bo wg mnie to już za bardzo przerobiona fotka i w zasadzie już obrazek jakich niestety wszędzie pełno np. na widokówkach. Ale to moje zdanie, cały fun w tym że każdy ma prawo widzieć to inaczej.
Pozdrowienia
GoBo
Polecam się
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zmniejszyc,balans poprawic wyostrzyc,odszumiec i jest niebo w gembie,malinaZałącznik 103184Mozna by inaczej kadrowac i o innej porze,ale nie wszysto na raz.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kurcze czego ja tak nie umiempóźniej spojrzę na ta wersję teraz z tel patrzę. Pozdr
W galerii napisałem że zobaczyłbym chętnie niepopsuta wersję i jest, faktycznie lepo lekkiej obróbce wygląda o wiele lepiej niż ta w galerii. Moment świetny zastałeś, fota dobra tylko umiejętnie ją dopracuj![]()