Z kszyków to mbsz - 117, ale za to brdzce - wszystkie trzy kadry super. Oczywiście mbsz
Pozdrawiam i gratuluję cierpliwości.
Z kszyków to mbsz - 117, ale za to brdzce - wszystkie trzy kadry super. Oczywiście mbsz
Pozdrawiam i gratuluję cierpliwości.
jakiś czas temu puściłem jeden kadr czapli białej w innym wątku. przyszedł czas na szersze podjęcie tematu. zacznę jednak od czapli siwej. w planie mam zaprezentować 3 może 4 wrzutki dwóch gatunków tych ptaków. liczę, że z tych wszystkich niektóre przypadną Wam do gustu.
przed świtem:
120.
121.
122.
123.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Swietna wrzutka, prawdziwy ptasiarz z Ciebie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękna wrzutka z czapelkami. Pierwsze zdjęcie najbardziej.
Swietna wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Abir świetna wrzutka. 121 najbardziej mi się podoba.
(Mam tylko wrażenie, że pierwsze trzy ciut lecą w prawo ?).
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajna wrzuta, moze jakosciowo jeszcze nie tip top ale wstydu tez nie ma
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
pierwsze rzeczywiście, reszta myślę że nie, a powodem wrażenia są nierówne linie zarośli. dzięki za czujność. od tej wódy to mi się poziom pochrzanił
---------- Post dodany o 20:56 ---------- Poprzedni post był o 20:52 ----------
dobrze zauważyłeś nyny, zdaję sobie z tego sprawę
nie jest, bo i światła zero, + konwerter, + iso, ale jak piszesz wstydu nie ma - więc palcami wytykać mnie nie będą chyba![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Czaple cudowne - serducho mi szybciej zabiło przy 120 i 122.Po prostu cud, miód i orzeszki.
![]()