Wrzucałem, chyba nawet tutaj.
Wrzucałem, chyba nawet tutaj.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Jak jutro odwiozę moją córkę do żłobka to cyknę o ile nie zapomnę pordzewiałego Borewicza, który tam stoi. Wersja o tyle ciekawa, że chyba z tych pierwszych, ponieważ ma jedno chromowane lusterko i z tego co zauważyłem cztero biegową skrzynię biegów i ten piękny matowy zielonkawy kolor![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie wiem czy tu czy do działu Humor.![]()
Takie coś spotkałem dzisiaj na ulicy.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Pewnie zabrakło krakusowi miejsca na body na tatuaże i wykorzystał miejsce na maluszkuFota interesująca .
,
Jako, że w którymś miejscu trzeba zacząć przygodę z forum, chciałbym w tym dziale wrzucić pierwsze swoje zdjęcie (oczywiście forumowe).
Jest to Renault Clio Sport mojego kumpla. 2 litry i w tym momencie około 200 koni w tak małej budzie robi robotę,
a silnik kręcący się do 7500 rpm sprawia, że ciarki przechodzą po plecach. Auto, dzięki gwintowanemu zawieszeniu, prowadzi się jak gokart
Zdjęcie oczywiście po obróbce, bo robione za pomocą RIGa. Jest to jedno z kilku moich zdjęć w tej technice.
Niestety z braku czasu nie pojawiły się żadne nowe. Może jeszcze kiedyś się uda, bo zabawa jest przednia
Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu![]()
Heja, Fajne to zdjęcieOpowiedz więcej jak zrobione?
I sanocka rejestracja jeszcze (taki lokalny patriotyzm)![]()
No fajne to zdjęcie cliowki. Jak z katalogu. masz u mnie plusa.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Znalazłem zdjęcie "przed", które powinno co nieco wyjaśnić:
Było to jedno z pierwszych zdjęć "z patyka" i niestety jedno z ostatnich (póki co!).
Zabawa sprowadza się do przyssania rurki z aparatem do karoserii samochodu i pilnowania go,
żeby nie upadł(aparat rzecz jasna).
Prędkość samochodu to ~5km/h a rozmycie tła to efekt długiego czasu naświetlania.
Zdjęcia naświetlałem 1,5-15s a później przy każdym siedziałem ~1h, żeby usunąć ze zdjęcia tę rurę.
Przy następnej sposobności rurka i przyssawki zostaną pomalowane na czarny mat,
żeby łatwiej je było usuwać podczas obróbki.
@acidmk, dziękirejestracja sanocka, bo kumpel (jak i ja) jest spod Sanoka. Zdjęcie robione w Rzeszowie.
Mam jeszcze kilka Lanosów i Malucha na dysku, choć Maluch nie wyszedł wg mnie najlepiej.
@sten, jeżeli będę miał możliwość i czas, to będę próbował z tego typu zdjęciami, a nuż się jakieś dostanie na okładkę.
Ciesze się, że się podoba. Dzięki
Sprytne, a efekt końcowy naprawdę fajny i robi wrażenie fotki z katalogu. Czekam na kolejne![]()
The question is, who cares?