Mi najbardziej podoba się to, że udało mi się kogoś zachęcić do odwiedzenia tej pięknej krainy i że masz zamiar tam wrócić. Co do zdjęć - najbardziej 46, ale we wszystkich znajduję coś znajomego i mój odbiór całości jest b. pozytywny.
Pozdrawiam.
Mi najbardziej podoba się to, że udało mi się kogoś zachęcić do odwiedzenia tej pięknej krainy i że masz zamiar tam wrócić. Co do zdjęć - najbardziej 46, ale we wszystkich znajduję coś znajomego i mój odbiór całości jest b. pozytywny.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 18.09.13 o 21:23
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Po poznaniu Twojego zapału, można przypuszczać że nie tylko tam wrócisz, ale i ciekawe foty powstaną.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Świetnie sobie radzisz nawet nie w swoich klimatach. Nie widziałem jeszcze słabej wrzutki w twoim wykonaniu.
A jak ci sie podoba zabawa CCTV 35/1.7?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Piękne zdjęcia - te z przędzalni rewelacja, szczególnie 44 - mocny kadr! Te przyrodnicze też bardzo ładne, przyjemnie się je ogląda, można zatrzymać na nich oko na dłużej i pokontemplować![]()
no i ładniebardzo odkrywcze kadry to to nie są ale miło oko zawiesić na chwilę
![]()