Fajna wrzutka a telewizor rządzi![]()
Fajna wrzutka a telewizor rządzi![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Coś chcesz koniecznie pokazać, choć nie do końca wiesz co. W sumie widzę chaos![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Przy rybim oku łatwo popaść w manierę przerysowania pierwszego planu i tylko przy tym pozostać. Spróbuj wykorzystać rybie oko do pokazania wielkich przestrzeni, które może nie będą się tak efektownie się zakrzywiały (choć efekty też bywają ciekawe), ale dzięki niemu będą mieścić się w kadrze.
A nie powiem
Dziękuję. Ty gustujesz raczej w dzikich krajobrazach, prawda?
Możesz rozwinąć?
Aktualnie eksperymentuję i eksploatujęPoznaję jego możliwości i sprawdzam, kiedy mi najbardziej pasuje. Gnące się ściany i sufity niespecjalnie mnie kręcą (dlatego prostuję większość zdjęć fishem), ale jestem zafascynowana kątem widzenia 180 stopni, który bardzo się przydaje do pomieszczeń, szczególnie opuszczonych budynków. Takich z przestrzenią nie bardzo mam okazje robić, ale chyba kilka w tym guście mi się zdarzyło.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fajne 16 i 18. 17 też - ale razi ucięty pierwszy plan. 19 - jestem na nie.