bardzo piękne zwierzęta
bardzo piękne zwierzęta
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Za tydzień dojdzie już rykowisko do normy. Na razie względny spokój.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Pogratulowac takich lowow.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Gdyby ktoś chciał zapolować w weekend - Bagno Ławki od 5tej. Co prawda światło robi się nieco później, ale jeszcze o szarówce dobrze słychać stękanie.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Planuję tam zawitać chyba w niedzielę, w sobotę wybieram się do czerwonego boru. Potem niestety wszystkie soboty i niedziele we wrześniu i na początku października mam już zaplanowane. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Hehehehehe, w spokojnych i odludnych
Co do Grądów to nie wiem, nie bywam tam ostatnio, ale łosie tam też chodzą. Jelenie podobnie, szczególnie w lesie przed Grądami w stronę Narwi. Aha, bobry tam ładnie dokazują w rowach melioracyjnych i nie tylko. Ciekawe stanowiska są przy drodze na Chlebiotki ( za Grądami w lewo)
to tyle to ja wiem
, ale po dość dokładnych wskazówkach co do łosi liczyłem na podobne odnośnie jeleni. Ok , znaczy że się przeliczyłem
. Dzięki za dotychczasowe cenne wskazówki . Pozdrawiam
Co do jeleni - wpadasz na teren w nocy i słuchasz gdzie urzędują. Od świtu masz dwie-trzy godz żeby do nich dojść, potem chowają się w ostojach. Konkretne miejsca znam, ale w Parku.
---------- Post dodany o 16:37 ---------- Poprzedni post był o 16:36 ----------
Chyba, że chcesz tylko posłuchać. Wtedy np. olsy laskowieckie są fajne, szlak z Barwika czy Grzędy.