Jestem cały czasChociaż już nie fotografuję. A czego potrzeba ?
Jestem cały czasChociaż już nie fotografuję. A czego potrzeba ?
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A ok. Myślałem, że ktoś faktycznie czegoś potrzebuje. Dzięki za zwrócenie uwagi![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Na weekend jadę do Jedwabnego. Znajdzie się jeszcze jakiś Dudek na eternicie, czy to już po lęgach?
Moje ulubione miasto to Rzeszów
Po. Chyba, że trafi się gdzieś drugi lęg. Ostatnia para u mnie wyprowadziła w połowie czerwca.
lechhhh44, Biebrza to nie tylko ptaki, to również świetne miejsce na fotografię krajobrazową. Mam rodzinę w Jedwabnem i stamtąd najczęściej wyruszam nad Biebrzę. Do Burzyna, Brzostowa czy Chylin masz 10-12 km, więc rzut beretem. Pytanie tylko, czy "widoczki" Cię kręcą.
Sorki za offtopic... moose, jak dobrze pójdzie, będę nad Biebrzą we wrześniu i nastawiam się na nocleg "Pod klonem", jak tylko znajdzie się jakiś wolny termin. Przy okazji pozdrowienia dla Tamary.
No i jakieś zdjątko dorzucam z ostatniego pobytu u moose'a.
Ba, pewnie, że landszafciarzemają co robić
Całorocznie zresztą.