E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oly kontratakuje
"even though all cameras were manually set to the same Kelvin WB, the E-M1 has the most accurate color of the three; the E-M5 is too yellow, and the D600 is too green. On the E-M1, the histograms for each individual color channel are much closer together – resulting in slightly brighter highlights."
Ming Thein - druga część opwieści
http://blog.mingthein.com/2013/09/11...e-m1-review-2/
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 11.09.13 o 08:12
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Blunty - foto i video czyli druga część wrażeń ze spotkania EM1
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Oj czepiasz się. Jak znam Andrzeja to prędzej czy później nową zabawkę zakupi. Tak jak zmieniał wcześniejsze modele, tak obecny E-M5 zostanie zastąpiony przez jedynkę. Itd.
Z tym kupowaniem rzeczy, których nie ma to uważałbym na Twoim miejscu, bo już było parę razy, gdy ktoś tak na allegro kupił, a potem policja sprzedawcy szukała![]()
The question is, who cares?