Wam to tylko jedno w głowie..... A klasyki kabaretu nie oglądali Aaaa?!
---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post był o 21:20 ----------
Sorry Bodzip za kolegów rozpisali sięa Ty się słusznie wkurzyłeś i zdjęć więcej nie dajesz...
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie wiem czy dzisiaj coś pisać, bo wszyscy w wątkach sprzętowych siedzą
Ale co tam,
idziemy sobie dalej, wychodząc powoli z doliny i wdrapujemy się na Przełęcz Kondracką. Stromo jest, bardzo ślisko.
Zdjęcia w większości pod słońce
W tym żlebie taka młoda para pomyliła drogę i zeszli ze szlaku. Akurat tu było paskudnie oznakowane. U góry zdjęcia widać czerwony kombinezon. Wrócili i podziękowali. Pośmialiśmy się trochę
8.9.
10.
11.
12.
13.14.
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wątki sprzętowe to ważna rzecz. No ale zdjęcia też są równie ważne.
W górach zabłądzić można. Dobrze że mieli kogo zapytać o drogę.
mnie w tych wątkach nie ma bo nie znam się na tych różnych sprzętach. za to wiem czy jakieś zdjęcia mi sie podobają czy nie. Twoje są w tej pierwszej kategorii![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
a ja zupełnie tak samo jak @abir![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To ja też wieczór z forum zacznę od zdjęć, a potem może zerknę w pozostałe wątkiA coś ważnego się tam ze sprzętem dzieje?
Fajnie piszesz o Tatrach, fajnie. Pisz dalej i zdjęcia dawaj.
The question is, who cares?