Strona 133 z 282 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.321 do 1.330 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Teraz będzie coś EXTRA ale to za chwilę

Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Tą fotkę to teraz na szybko tak zrobiłeś ?
    Jeśli tak to strasznie szybki jesteś.
    Fajna fota.
    Tak teraz na szybko z tego co miałem pod ręką

No a teraz aby rozbawić wszystkich prawdziwych kibiców jak zwykle wydymanych przez reprezentację coś EXTRA (dobrze, że jakieś 3 lata temu powiedziałem sobie, że mam ich w pupie do tego czasu do kiedy oni będą mieli mnie).

Kojarzycie tą ostatnio modną fotę z tak ułożonymi parówkami, że przypominają rozłożone nogi? Więc postanowiłem zrobić tego wersję na mój styl. Chciałem to zrobić przy innych warunkach jakoś lepiej ale pomyślałem sobie na co czekać i zrobię to teraz i będzie improwizacja bez jakości bo i tak wszyscy mi to wybaczą bo robię to ku Waszej uciesze, popijając przy okazji drinki

Tak więc nogo-parówki na mój styl

A skoro są parówki no to musiałem je jeszcze jakoś wykorzystać i dorwałem pierwszy lepszy samochodzik aby się powtórzyć enty raz z tematem
    Podtytuł brzmi "Przejedzony temat". Parówki są no to mamy przejedzenie, samochodzik też jest to mamy nużąca kontynuację. Tylko bardzo proszę nie rzygajcie pomimo, że poniżej są przejedzone foty

Tak, tak - wiem, wiem!!! Mam nasrane we łbie ale dobrze mi z tym
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	D.jpg
Wyświetleń:	98
Rozmiar:	384,9 KB
ID:	99444   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	C.jpg
Wyświetleń:	101
Rozmiar:	396,4 KB
ID:	99443   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	A.jpg
Wyświetleń:	101
Rozmiar:	259,8 KB
ID:	99441   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	B.jpg
Wyświetleń:	99
Rozmiar:	371,9 KB
ID:	99442  

Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.09.13 o 23:40
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Teraz będzie coś EXTRA ale to za chwilę

Kojarzycie tą ostatnio modną fotę z tak ułożonymi parówkami, że przypominają rozłożone nogi? Więc postanowiłem zrobić tego wersję na mój styl. Chciałem to zrobić przy innych warunkach jakoś lepiej ale pomyślałem sobie na co czekać i zrobię to teraz i będzie improwizacja bez jakości bo i tak wszyscy mi to wybaczą bo robię to ku Waszej uciesze, popijając przy okazji drinki

Tak więc nogo-parówki na mój styl

Balans bieli skopałeś
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    127
    Moja galeria

Twoja fantazja nie zna granic.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Balans bieli skopałeś
    Poprzestawiałem też piksele z lewa na prawo, wprowadziłem aberracje seksoholiczne oraz dystorsję wyskrobaną z matrycy a dodatkowo wprowadziłem najnowszą nowość MEGA HIT - mega i piksele zamieniłem na pół litra, plus ćwierć litra . Mogę? MOGĘ!!! Bo wiesz ja ostatnio czuję się "WIELKI ARTYSTA" więc wszystko mi można hahahaha . A powiedz, że nie to walnę artystycznego focha

Jest co raz lepiej - widzę kosmos. Gwiazdy to kosmos? Nieprawdaż?

---------- Post dodany o 23:51 ---------- Poprzedni post był o 23:49 ----------

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Twoja fantazja nie zna granic.
    Dopóki nie zobaczę cipki bo wtedy fantazje przeistaczam w rzeczywistość hahaha
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.09.13 o 23:53
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

na szczęście system nie pozwala Cię zaplusować...
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

| OlyJedi Awatar Gryphoon
    Mieszka w
    Aleksandrów Łódzki
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

No teraz to przekombinowałeś. Lubię twoje pomysły i chętnie tu zaglądam, ale ta wrzutka sprawia wrażenie "skoku w bok" - wracaj na główny nurt
    C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
    Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
    Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    na szczęście system nie pozwala Cię zaplusować...
    No i całe szczęście bo za bogaty bym był hihi

Cytat Zamieszczone przez Gryphoon Zobacz posta
    No teraz to przekombinowałeś. Lubię twoje pomysły i chętnie tu zaglądam, ale ta wrzutka sprawia wrażenie "skoku w bok" - wracaj na główny nurt
    Foty robiłem wczoraj po powrocie z takiej małej imprezy i jeszcze się drinkami doprawiałem bo jakiś niedoprawiony chodziłem hehe

Animator Zwycięzca OlyRulez Awatar edorka
    Mieszka w
    Chorzów
    Siła reputacji
    170
    Moja galeria

CzaRmaX ubawiłam się setnie, niestety system nadal nie pozwala ale ja pamiętam

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez edorka Zobacz posta
    CzaRmaX ubawiłam się setnie, niestety system nadal nie pozwala ale ja pamiętam
    Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy kiedy ludzie się cieszą. Trzeba się śmiać, cieszyć, korzystać z życia i zbytnio innych nie krzywdzić bo życie jest za krótkie aby się smucić, płakać, mścić, złorzeczyć, zazdrościć i pomstować

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

503. Będą sobie dwa tunele. I teraz jedna sprawa - Czerwony Kapturek się już wyeksploatował to teraz co? Może jakąś pannę młodą tam wstawimy?

A.

B.

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	TUNELA.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	450,5 KB
ID:	99501   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	TUNEL2A.jpg
Wyświetleń:	133
Rozmiar:	461,4 KB
ID:	99500