akcja będzie za chwilę.
z wilkiem :P
hehe
akcja będzie za chwilę.
z wilkiem :P
hehe
Aaa... bo to "czarny kapturek" w czerwonej pelerynce był... hehehe... no ja miałem kompletnie inne skojarzenie, znaaacznie bardziej perwersyjne![]()
No to ja będę najlepszy. Kiedy Szafir umieściłeś tą fotę to właśnie miałem wychodzić z domu i nawet jej już nie powiększyłem i z biegu odpisałem a myślałem, że tam jest Jezus niosący pokój a to jest CK![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A bo tak wszystkim brakowało Czerwońca w Twoim watku, to pomyślałem, że podsunę pomysła.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
506. Dwa wybryki
A. Ławeczki brykające
B. Moje ulubione brykające okienko
507. A tutaj już "nie wybryk" czyli normalny równinny shocik pierdocik
![]()
Okienko i ostatnie z drzewami się mnie podoba![]()
ostatnie dwie fajne, ławki też by były fajne gdyby ta bliższa cała w kadrze się zmieściła
507. No pech. Wylazłem zapalić na balkon a tam koty brykają. Generalnie tam cały czas koty brykają i miałbym sporo fajnych fot z cieniami ale mi się nie chce. Nie ma to jak kadry z czarnymi bohaterami na jasnym tle z cieniami same łażą ci pod oknem a człowiekowi nie chce się tego focić - przepraszam forumowych kociarzy. Ale teraz się wróciłem po aparat bo jeden sobie leżał, dokręciłem Jupitera 37A i wracam a tam drugi lezie no i cholera nie udało mi się ustawić ostrości na tego drugiego więc walnąłem z ostrością pierwszego aby było
A.
No ale od czego są czasami porypane filtry artystyczne - do artystycznego poprawiania "skopalin"
B.
C.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 12.09.13 o 16:07