Pięknie Ci natura zagrała. Bardzo ładny wschód.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
Trzeba by było, tylko że w zimie wyłazić po ciemku na szczyty Tatr trochę ryzykowne, można jeszcze spać na szczycie ale takim hardkorowcem nie jestem. Może kiedyś w lecie
Byle nie na zawsze
Kto rano wstaje... śpi potem na połoninie
Jak już pisałem najlepsze stanowisko już było zajęte. Był to fotograf, który przyjechał na kilka dni robić tylko zdjęcia. W dzień rozejrzał się za miejscówkami, potem wychodził na opatrzone miejsca na wschody i zachody słońca czekając na ten jedyny moment trwający czasem tylko parę sekund. Często się nie doczekał bo chmurka nie tam gdzie trzeba czy mgła przesłoniła widok. Pokazywał trochę swoich zdjęć krajobrazowych oraz ptactwa (takich w stylu Abira) - bajka.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
magicznie!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ten wschodzik na połoninie przedni![]()
alnico, fajna wrzutka. 51 i 54 najbardziej mi się podobają. Bieszczady o tej porze roku są moim marzeniem, ale niestety prędko się tam nie wybiorę.
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 1.11.15 o 23:08
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja