ile ja się tu naumiem nowych gatunków![]()
to patrząc na dwa pierwsze ptaszki stwierdzam że całe życie żyłam w błędzie![]()
bo chyba jednak więcej Mazurków widziałam![]()
które są z tego co patrzę dużo bardziej urocze od wróbli
Rudzik też fajnie wyszedł![]()
ile ja się tu naumiem nowych gatunków![]()
to patrząc na dwa pierwsze ptaszki stwierdzam że całe życie żyłam w błędzie![]()
bo chyba jednak więcej Mazurków widziałam![]()
które są z tego co patrzę dużo bardziej urocze od wróbli
Rudzik też fajnie wyszedł![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kolejny świetny wątek się zapowiada . Zdjęcia ekstra.
Jacek
ale światło na rudziku, wspaniałe.
mazurek i wróbel takie pospolite, a jak ślicznie można je pokazać
jesteś miszcz nad miszcze, kto się z tym nie zgadza nie dostanie rycerza![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Piękne zdjęcia
Chyba się na wieś przeprowadzę
abir, nyny, Muminek, Farensbach, yamada - to takie ulubione wątki. Co cieszy niezmiernie, że Wam się chce![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne kadry, modele też i foto świetne.
Pozdrawiam.
Hmmm...ja się bardziej ucieszę na wątek botaniczny,z wiadomych względów.Niemniej Twoje ptaszory przednie![]()
Życzę wielu widzów i "komentatorów"!!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Człowiek jednak całe życie się uczy - dla mnie ptak na foto 8 zawsze był wróblema to jednak mazurek i to mazurki grasują w moim ogrodzie a nie wróble. Foty piękne.
Ja tam nie chcę wychodzić na specjalistę, bo na ptakach znam się tak samo jak na kwiatkach, tzn. wcale, ale zaciekawiła mnie ta różnica pomiędzy wróblem i mazurkiem. No i zacząłem szukać. Wlazłem na Wikipedię, potem tu http://ptaki.info/wr%C3%B3bel i w sumie jedno i drugie to jest wróbel, tylko wróbel wróbel, to jest wróbel zwyczajny, wróbel domowy, wróbel lub jagodnik, a wróbel mazurek to mazurek, wróbel mazurek, wróbel polny.
Ależ można ten świat skomplikować![]()
The question is, who cares?