Piekne widoki, jest co podziwiac.
Piekne widoki, jest co podziwiac.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kadry bardzo dobre, ale dla mnie najlepsza jest ostrość...
Czy 95 to Mięguszowiecki Szczyt Wielki a 96 Mnich?
Ostatnio edytowane przez ajan ; 26.10.13 o 20:21
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
mnie też się nie nudzą - dla mnie 103 a może 105 (bo bardziej harmonijna)
jestem ciekawa jak na surowo wyglądały te foty - jesteś w stanie podesłać RAWa ??
tak z czystej ciekawości???
a co do znudzenia - góry zwłaszcza takie chyba nigdy się nie znudzą![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dotarliśmy do ostatniej wrzutki z sobotniej wycieczki. Na szlaku na Czarny Staw bardzo mało turystów, większość wracała lub już wróciła. Byłem prawdopodobnie ostatnią osobą, która tego dnia podjęła sie wejścia nad czarny Staw. Wracając mijałem osoby, których zejście przypominało walkę o przetrwanie, ale to bardziej ze strachu, złego obuwia itp. niż stanu szlaku. Trzeba było po prostu wybierać miejsca nieoblodzone, pokryte śniegiem, co nie było specjalnie trudne.
107.
108.
109.
110. Spojrzenie na Morskie Oko
111. Czarny Staw pod Rysami
112.
113.
114. Powrót do schroniska
115. Orzechówka spod schroniska czyli snikerożerca z wątku Yamady
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Ładne miejsce, 110 i 114 bardzo ładne. Super widok.
A snikożerca ładnie zapozował![]()
I tu już widać zimę pełną gębą. Ostatnie fotki, to głównie stawy, ale urok mają niesamowity![]()
The question is, who cares?
Zimy już tam nie ma (spojrzałem dzisiaj na kamerki internetowe), śnieg stopniał. Widać miałem szczęście do zimy.
Wcześniej mi się mniej szczęściło, byłem nad Morskim Okiem 2 razy, zaraz na początku moich wypraw w Tatry. W obu przypadkach było pochmurno i padał deszcz. Najbardziej z tamtych czasów pamiętam Morskie Oko i Czarny Staw widziane z Rysów - takie malutkie jak kałuża oraz tysiące turystów. Rysy i szlak przez Szpiglasowy wpisuję na listę następnych do przejścia, mam nadzieję, że w przyszłym roku.
Teraz pora na niedzielny i ostatni pewnie tego roku wypad do Doliny Kościeliskiej:
116.
117.
118.
119.
120. Mała Polana Ornaczańska
130.
Widoki z Tomanowych Polan:
131.
132.
133.
134.
Ostatnio edytowane przez alnico ; 27.10.13 o 22:45
miód na oczy, czekamy na więcej
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl