Piękne jesienne kolorki, jak zawsze u Ciebie super![]()
Piękne jesienne kolorki, jak zawsze u Ciebie super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
echhh piękności.. jesień i te wielkie kamienie... cudo![]()
czekam z niecierpliwością na c.d.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Szkoda że żaden z kolegów forumowych nie załatwił Ci mgły (adambieg i banc potrafią takie sztuczki robić). Chociaż znając Ciebie wędrowałeś dopóty, dopóki mgły nie spotkałeś
Cały czas mam wrażenie, że pokazujesz koniec świata. I że byłeś tam jedyną osobą.
Mgły jeszcze będąW ostatnim Parku Narodowym jaki zwiedzaliśmy - Olulance, wreszcie pojawiła sie pogoda jaką bym sobie życzył
. Już niedługo pokażę.
Faktycznie jest to jakiś "koniec świata". Jakieś 100-150 km. na północ jest już Ocean Arktyczny i białe niedźwiedzie![]()
Ludzi tam faktycznie mało. Na tej 17 km. wycieczce na poczatku spotkaliśmy dwa razy po dwie osoby, potem gdy już sam wedrowałem przed szczytem spotkałem jakąś około 10 osobową wycieczkę. Wracając przez 8 km. nie spotkałem już nikogo. Park jest duży, zatem ci ludzie też sie rozchodzą w różne miejsca. Dzień wcześniej na tej wycieczce łodziami płynęłismy w trzy łodzie na których było około 50 osób. Głównie jacyś fińscy emeryci i trochę turystów z plecakami, którzy płynęli te 10 km., a potem wędrowali pieszo nocując w parku.
Jak łażę po Beskidzie - zresztą Maciek to wie, to przez cały dzień potrafie nie spotkać kompletnie żywej duszy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przepiękne! Strasznie mi się podobają te zrudziałe trawy na 74 i 76, no i te kamienie na 75.Ale pozostałe zdjęcia też mi się bardzo podobają, żeby nie było.
![]()
Nadrobiłem zaległości. Świetna relacja, przepiękne krajobrazy, te kolory. Nie będę wskazywać, które kadry podobają mi się najbardziej, bo większość jest wyśmienita.
Pozdrawiam
69 i 76 piękne.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
69, 74 jak dla mnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO