Grubodziób na pierwszym zdjęciu na twardziela wygląda, super fotki![]()
Grubodziób na pierwszym zdjęciu na twardziela wygląda, super fotki![]()
były mniejsze ptaki, teraz większe.
łabędź krzykliwy. różnica od tego najbardziej znanego (niemego) taka, że ma dziób żółto-czarny i krzyczy, a nie charczy. krzyczy troszkę podobnie do żurawia.
często krzyczą w takim tańcu synchronicznym. znajdują się naprzeciw siebie i pochylając w tym samym tempie szyje do przodu krzyczą. o co im chodzi nie mam pojęcia, ale mądrego to zawsze dobrze posłuchać
578,
579, plastico romantico na tle sunrise
580, a to sam nie wiem. po prostu płyną sobie jak ślepy we mgle
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zarąbiste krzykacze![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Świetne. Dla mnie 579 the best.
Ostatnia seria kapitalna. Każda fotka ma coś w sobie, a w całym secie świetnie się to ogląda.
Proszę mnie tu nie brać za jakiegoś terrorystę, ale rozkładam dywanik i biję pokłony
Acha, system mnie grzecznie poinformował, że muszę rozdać. Co ? się pytam ? Filantrop jaki cy cóś ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
szalejesz i czarujesz światełkiem i kadrami
środkowe przecudnej urody
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne fotki, światło miodzio.