Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
bufetowa, abir ciekawe ujęcia. Dziś też liczyłem na taką płynącą krę, ale się zawiodłem, już wszystko się zatrzymało.
Jutro pewnie wszystko ruszy![]()
Fajne zdjęcia pokazaliście. Dziś przez most tylko przepędziłem, sytuacja podobna do tej opisanej przez Agę, przy filarach mostu i pomiędzy ostrogami duże pola lodowe. Środkiem płynie kra.
Farensbach, jak zawsze fajny klimat, nie wiem jak to robisz, że tak często masz słońce.
abir, szczególnie drugie zdjęcie wpadło mi w oko. Most knybawski to ten przez który przebiega droga na Malbork? To zdjęcie jest zrobione spod mostu ale z którego brzegu? Od strony Tczewa? Przed samym mostem po prawejjest zajazd, można tam zejść na dół?
Adam, na moście knybawskim (tak, to ten na Malbork) są normalne schodki po każdej stronie, bez problemu można zejść. Jest pobocze, można zaparkować samochód. Nieopodal są bunkry![]()
Za tydzień Gdańsk a jak pogoda dopisze, to jeszcze w lutym kopsnę się do Tczewa
Świetne miejscey nad Wisłą jest również w Opaleniu i po drugieqj stronie w Korzeniewie. Latem kursuje tam prom. Co prawda nieopodal budują nowy most ale przeprawa promowa ma podobno zostać utrzymana. Jest też prom w Nowym. Jak byłem piękny i młodyto przejechalem odcinek od Tczewa do Bydgoszczy rowerkiem z noclegiem gdzieś na polu w Sartowicach. To były czasy, akumulatora człowiek nie potrzebował...
jak się uda to za tydzień może coś z Warszawskiej Wisły wrzucę![]()
ale życie pokaże czy mnie w środek Polski zagna![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Czy masz na myśli ten prom między Gniewem a Kwidzynem ? Bo właśnie tym promem się przez Wisłę przeprawialiśmy, jak się podróżowało między zamkami Krzyżackimi
Promiarze pokazywali nam jak się nowy most buduje (na horyzoncie było widać), i mówili że pewnie stracą pracę.
No i niedawno słyszałem, że ten prom jest do sprzedania.
Jak znajdę fotę to wrzucę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trochę namieszałem, jest prom w Gniewie oraz drugi w Opaleniu. W Nowym nie ma promu.
Mapka
https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...49f8a95dac6e4d