www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
bo na Forum panuje niejakie rozdwojenie - dwa oddzielne byty - galeria i watki z oceną zdjęć. Kto wymyśli jak to połączyć by wyekstrahować najlepsze cechy obu środowisk zasłuży na nobla...
---
od siebie dodam, chociaż pewnie mój głos jest niemiarodajny, że choć wątki zdjęciowe przeglądam skrupulatnie, to do galerii zaglądam niezmiernie rzadko
Po prostu jest tam inna formuła. Odwieszenie w Olyrulez jest w gestii Hadesa.
FM to wybór zdjęcia wyszukanego na forum, dojrzanego i zgłaszanego przez klubowicza, ze wszystkich zakątków forum spośród zdjęć, które pokazane zostały w ściśle określonym okresie czasu.
Tak się na tym forum umówiliśmy z użytkownikami.
---------- Post dodany o 11:16 ---------- Poprzedni post był o 11:13 ----------
Podałem powody powyżej. Jestem gotów poprawić promocję zwycięzców FM i samego FM.. O tym chętnie podyskutuję.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
jeśli chodzi o galerie - jak już wiele razy mówiłam nie jestem jej fanem - i chyba nigdy nie będę
jak dla mnie taka bezpłciowa jest i bez życia![]()
co do OlyRulez - to może najwyższy czas reaktywować konkurs
mielibyśmy obok FM gdzie zgłaszane są zdjęcia innych drugi konkurs wyciągnięty z czeluści forum
zobaczymy tylko jaka frekwencja będzie - bo z tego co pamiętam ostatnio nie należała do najwyższych gdy konkurs sam się zawieszał
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Z tego co pamiętam to FM powstał właśnie z uwagi na pewne "niedociągnięcia" Oly Rulez i Galerii Publicznej, gdzie mogły wędrować tylko zdjecia robione Olkiem, w FM takiego ograniczenia nie było, takie było założenie, a kto ma zgłaszać i czyje zdjecia to chyba była sprawa wtórna.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro