jak nie zlecę to foty pewnie jakieś będą..
jak nie zlecę to foty pewnie jakieś będą..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Powiem to jeszcze później, ale naszły chmury na Giewont, a ten ktoś schodził tą trudniejszą stroną. Skały się śliskie zrobiły no i...
Na dwa helikoptery go szukali
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
drzewo na 316 i 318 dosłownie jak z jakiejśc bajki - takie straszne drzewo - żywiołak lasu. niekolor pasuje do niego.
nawet się zastanawiam czy bym nie pojechał bardziej po kontraście. świetna miejscówka na różne pory dnia
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Niekolorowe jakieś takie mroczne, wolę jednak w kolorze, parka na 318. najbardziej mi podchodzi.
Ostatnio edytowane przez hades ; 25.08.14 o 22:28 Powód: literówka
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Dziękuję za wszystkie wpisy, komentarze i uwagi. Miejsce faktycznie na każdą porę dnia dobre, na niejedną sesję.
Ostatnio edytowane przez yamada ; 25.08.14 o 17:45