Witaj, parę dni mnie nie było a tu tyle ciekawych zdjęć.
Mnie najbardziej podobają się.
1430 i 1439 - piękne pejzaże.
1434 - fota rewelacyjna (masz poczucie humoru).
1435, 1437 - pięknie uchwycone światło.
Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
No to tak.
Acha, przerywnik od Regietowa
No więc (od no i więc zdania się nie zaczyna pacanie) zaintrygowany takimi eterycznymi zdjęciami jakie robi luuba, podpiąłem do aparatu starego Heliosa i wioooo
1452.
W pewnym momencie usłyszałem fruuuuu koło głowy, i klap na trawę. Leży i patrzyAni drgnie, okiem tylko łypie. No to mogłem na manualu spokojnie wyostrzyć.
Nie dotykałem. Łaziłem jeszcze jakieś 40 minut, i jak wróciłem to już dziada nie było.
W tym miejscu latają tylko szpaki, kosy i jaskółki. Po przeglądzie internetu wygląda na młodego szpaka
1453.
1454.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe foty, ptaszor z parciem na szkło ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Na moje oko, to jerzyk.
młody się wyluzował totalnie![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
1454 urocze![]()
"no i co się gapisz" w chmurce być powinno
---------- Post dodany o 21:12 ---------- Poprzedni post był o 21:10 ----------
aaa i jeszcze dodam że boćki też cool i 1444 i 1446ślicznie się na to patrzy
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Młode jerzyki mają problem z startem na ziemi, jeżeli już na niej się znajdą. Nogi jerzyka (wszystkie palce do przodu) pozwalają jedynie zwisanie na pionowych ścianach, wszystkie pozostałe czynności życiowe robią w powietrzu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Skoro już go tam nie było, pewnie młody zuch wystartował![]()