I co Ty na to Bodzip???????????????????????????????????????????? ???????????????????????/
I co Ty na to Bodzip???????????????????????????????????????????? ???????????????????????/
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@ Krzysiu, żaden ból. Moment i załatwione. Kwestia kto przyjedzie zaraz po Chełmnie. Na wiosnę ma być Twój Rożnów. Zresztą obgadamy to w Chełmnie
Szkoda że Cię nie będzie. Chciałem napisać, że będzie sernik, ale nie, nie jestem świnia i sernika nie będzie.
Nie chcę Loli odbierać przyjemności zeżarcia ze mną szarlotki
Pstrążne. Poniżej kamień. Gospodarz chce go do budowy użyć. Ściągnął go z pobliskiego wzgórza Piwane. Podobno gdzieś na tym wzgórzu, żołnierze Rosyjscy wykuli kapliczkę. Nie byłem - może kiedyś...
Kamienie mają swoje lata, widać. Nie potrafię odcyfrować napisów / dat / cyfr ??
939.![]()
940.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Hmmm, same pnioki ??![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
No przecież nie obgadamy, bo mnie nie będzie jak słusznie zauważyłeś .
Więc pozostaje Nowica .. Zobacz ilu chętnych się odezwało... ja jestem za....
Te kilka (!) złotych wysupłam... Na Chełmno nie udało mi się , niestety..
Może 10-12 październik ???????
Złota Polska Jesień - Nowica 2013
---------- Post dodany o 22:10 ---------- Poprzedni post był o 22:10 ----------
No to mamy z Bodziem prze.......e![]()
Fajne kolejne fotoopowieści Bogdanie, fajne miejsca. Nie zawsze wszystko na bieżąco komentuję, ale czytam i oglądam.
Zima w Beskidzie Niskim przy mroźnym wyżu jest piękna. Jesień - Chełmno, wiosna - coś tam, a zima..., jak zima to w górach, w Nowicy.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22