Pięknie.......ludzie maja rację wydaj album.Pozdrawiam ja i Hania![]()
Pięknie.......ludzie maja rację wydaj album.Pozdrawiam ja i Hania![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Kolejne ciekawe kawałki historii, Twój wątek zmusza do zadumy Bogdanie. Ciekawe, że nagrobek milicjantów i ta "reakcja" się tak ostała. Może faktycznie jest zapomniany, ale to chyba i dobrze, niech świadczy o tej trudnej historii i trudnych czasach. Nic, tylko się cieszyć, że nie musimy mieć takich wyborów jak oni.
ja nawet kupię![]()
podejrzewam że połowa rodziny ze strony mojej mamy chciałaby coś takiego mieć ( o ile oczywiście zamieściłbyś słów kilka o Ołpińskich cmentarzach - wojskowym, cholerycznym i bodajże żydowskim też) trochę historii i w tamtych murach siedzi - a chyba jeszcze u Ciebie na nie się nie natknęłam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
832 - gdyby nie krzyż i furtka można by pomyśleć, że budowle Majów w dżungli odkrywasz - tak mi się skojarzyło![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
W latach 1960-61 urząd d/s wyznań zabronił księdzu Hrynkowi odprawiania nabożeństw, a w Wielki Piątek 1961 został aresztowany.
Sernik ? ma być sernik ? znowu ?
O Ołpiny- bywam czasami. Dobrze
ps. fajnie że zaglądacie
---------- Post dodany o 07:14 ---------- Poprzedni post był o 07:12 ----------
Kurcze, fajne skojarzenie- jak tak patrzymy na zdjęcia lisiejjamki - no nie ?
![]()
Wprawdzie trochę skala nie ta, ale co tam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||