Bardzo piękne te cerkwie. Nie wiem co w nich jest takiego ale nigdy nie mogę się na nie dość napatrzeć.
Bardzo piękne te cerkwie. Nie wiem co w nich jest takiego ale nigdy nie mogę się na nie dość napatrzeć.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Też dokładnie nie wiem, tak sie tylko pytałem. Może po prostu wymiana gontów bez zmiany ich charakterystyki nie wymaga jakiś pozwoleń![]()
Może przewrażliwiony jestem, pamiętam jednak wciąż, co stało się cerkiewką na św. Górze Grabarka. Odrestaurowana pięknie, ale to nie to samo
maciek, czyli Ferensbachwłaśnie zaproponował wyprawę do Nieznajowej. I pewnie z radością bym poszedł gdyby nie paskuda z nogą. To też jedna z miejscowości gdzie nie zachowała się cerkiew p.w. Kosmy i Damiana. Do Akcji Wisła wieś liczyła 250 osób, teraz kilka domków, w tym najsłynniejsza "chatka w Nieznajowej"
![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
dobrze poznaje się świat cerkwi u Ciebie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 29.04.13 o 19:34
Przepiękne, Rozumiem, że zakaz fotografowania dotyczy raczej wnętrza a nie samego budynku ...
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina