Kolejne dwie ładne serie. Bardzo zachęcasz do wypadu w BN, ale na razie nie ma szans.
Kolejne dwie ładne serie. Bardzo zachęcasz do wypadu w BN, ale na razie nie ma szans.
piękna zima u Ciebei
słońce widać![]()
![]()
choć jak patrze za okno to też jakkby coś nieśmiało świeciło <W KOŃCU SŁOŃCE W KRK> ciekawe na ile minut
te z drogą się podobają
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Noooo, takie właśnie mi się podobają.... jak ja lubię górki,, Jeszcze żeby mi się chciało po nich łazić.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oj, malownicza Twoja zima, drogowo-święta. Taką polubić można, a nie wspomnę już, że po pięknych okolicach Cię nosi. I potrafisz to piękno pokazać.
Piekne zdjęcia.Niektóre miejsca jakby znane![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Super te Twoje górki i świetnie pokazane.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
oj drażnisz... u nas deszcz...
zdjęcia za...ste![]()
Pięknie tam "u Ciebie" Bodzio.
Oj poszwędał bym się po takich miejscach.
Fajne foto.
Pozdrawiam.