OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Życzenia od Piotra i Leszka z Nowicy dla silnej grupy z Olympusa
W Gorlicach śniegu zero, w Nowicy sima ma się dobrze
Ci co byli - pamiętacie strumyk przepływający przez wieś ? - teraz jest taki jak na ostatnim zdjęciu.
Nieee, no jaja robię- w tym miejscu jest rozlewisko i robiłem 9-tką z przegięciem.
Od Leszka specjalne pozdrowienia dla Hadesa
594.
595.
596.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ładny ostatni kadr.
Na Mazowszu śnieg już stopniał, za to po przymrozku był malowniczy szron.
Tez przychylam sie do wypowiedzi Farensbacha ladny kadr![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
u mnie też już śniegu niet...
a szkoda ...
ostatnie śnieżne miodne![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Trzeba jakoś zacząć Nowy Rok
To będzie taka retrospektywna wyprawa sentymentalna. Dwie wsie: Nowica i Przysłup. Kto był to widział, kto nie był - zapraszam.
Jak niektórzy pamiętają - na granicy między Przysłupiem a Nowicą jest mała greckokatolicka kapliczka. Kapliczka którą opiekuje się ksiądz ze Stowarzyszenia "Sarepta". Tak w wolnym tłumaczeniu to mniej więcej odpowiednik Młodzieży Katolickiej. Odbywają się tam m.in. warsztaty pisania ikon. Dwie na paletach są załączone w zdjęciach
Cisza, przyroda, krajobraz, kultura i dwie zapomniane wsie na krańcu świata.
Ponieważ jest dużo zdjęć, więc trzeba poczekać kilka sekund na pełne załadowanie strony
>>ZAPRASZAM<<
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z takimi fotkami to mamy"wejście smoka"w Nowy rok. Bardzo ładne zwłaszcza te zimowe krajobrazy.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pięknie pokazałeś świat na krańcu świata. Niezwykła podróż, jakby w czasie. Wszystkiego fotograficznego w Nowym Roku![]()