145 przyjemnie bije po oczach - cieżko by było bez stampowania o doskonały kadr w tej sytuacji ale pozostałości innych drzew jakoś dziwnie nie przeszkadzają...
145 przyjemnie bije po oczach - cieżko by było bez stampowania o doskonały kadr w tej sytuacji ale pozostałości innych drzew jakoś dziwnie nie przeszkadzają...
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
145 i 146 mi się podobają
145 pięknie pachnie wiosną
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
145 świetne. Seria rogalińska ciekawa.
Jakoś przeoczyłem te stare już przecież wrzuty - a tu 144 bardzo udane, dostrzegam w nim kompozycję opartą o współgranie linii prostej i koła (no właściwie owalu)...
Dziś wybrałem się na przejażdzkę rowerem wzdłuż Warty w Poznaniu, zwiedziłem dwa brzegi i oto efekty.
147. Na moście Lecha
148. Inne spojrzenie na poznańską katedrę
149. Interaktywne Centrum Historii Ostrowa Tumskiego - się buduje... powoli
150. Komin Starej Gazowni
151. Most Chrobrego i katedra poznańska
152. Wszystko zalane
153. Widok na centrum Poznania
154. Pod mostem Przemysła
155. Osiedle Piastowskie
To pierwsze z ostatniej wrzutki chyba bym ciut wyprostował
A te z mgielkami fajne są.![]()
Fajne mgiełki![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziś była zimowa wycieczka w leśne chaszcze (w Wielkopolsce zwane chęchami). Ale na zdjęciach ich nie zobaczycie, bo jak się odgarnia gałęzie rękami, to nie ma czasu na robienie zdjęć. Ale dzięki chaszczowaniu można dotrzeć w piękne miejsca. Tym razem okolice Krajkowa nad Wartą.
162.
163.
164.
165.
166.
167.