113 i 114 podobają mi się, pasują do nich 105 i 106. Pozdrawiam.
113 i 114 podobają mi się, pasują do nich 105 i 106. Pozdrawiam.
No jak widziałeś, u mnie nie ma tak płasko. Kiedyś z żoną rozmawialiśmy, czy oboje wytrzymalibyśmy na takich płaskich terenach, i oboje doszliśmy do wniosku, że nie dali byśmy rady
Tak patrzę na 117 i tak się zapatrzyłem w ten odległy horyzont. Piękne jest.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kampinos swietny.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
113 i 117 bardzo ladne. Zreszta zawsze mi sie tu podoba.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Świetny klimat mają te zdjęcia z Kampinosu. Czekam na więcej wiślanych![]()
115 jakoś tak do mnie przemawia![]()
bardzo fajne
lubię taki klimacik![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
117 -moją faworytka.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mnie najbardziej podoba się 116.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dzięki za wpisy
Ja z kolei bardzo lubie jeździć w góry, szczególnie w te miejsca które pięknie pokazujesz w swoim wątku w Beskidzie Niskim i w Bieszczadach, nieco zapomniane, ale dotknięte potężną i bezlitosną ręką historii, ale jak wróce nad Wisłe i jej zmienne oblicze i do zalewanych kampinoskich lasów oraz łąk, które na przedwiośniu przeobrażają się w prawie jeziora, to jednak stwierdzam, że i u nas jest fajnieA jak sie zastanowić to jak sie skupi trzy wymiary w dwóch pomieszczonych w płaskim zdjęciu to i u nas znajdą się jakieś "góry" wystarczy znaleźć ciekawy pierwszy plan
No ale nie są to takie góry jak u Ciebie.
Posłużę się małym przykłademTe dwa zdjęcia jak nic kojarzą mi się z wąwozem - kampinoski "wąwóz":
118.
119.
Adambieg wieczorkiem jakieś wiślane zdjęcia wrzucę. W weekend wreszcie było fotogenicznie![]()