Wrzutka ekstra, a 549, 553, 557 świetne.
Wrzutka ekstra, a 549, 553, 557 świetne.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Ładne i klimatyczne zdjęcia, miło popatrzeć.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
549 i 556 - świetne.
Pozdrawiam.
Ten kawał drewna to mi się skojarzył ze szczątkami Arki Noego, który w ramach Globalnego Ocieplenia spłynął z góry Ararat.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
550 a z nocnych gwieździstych 553 i 557 przepiękne![]()
dziękuję![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne, klimatyczne zdjęcia.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja jeszcze wrócę do zdjęć z Beskidu Żywieckiego, dopiero teraz jakoś na nie trafiłem: pozazdrościć warunków, miałeś bardzo fotograficzną pogodę. No i poza tym bardzo fajne kadry (531, 537, 538, 539).
531 - skąd to robione? Zdradź miejscówkę
537-539 - który to szlak na Pilsko? Byłem tam tylko raz i to w lecie, a to też wygląda na widokowe podejście.
BTW, ja byłem na Babiej 30 stycznia, wiało tak, że mi wyrwało filtr Cokina z ręki (poleciał gdzieś na północną stronę i tyle go widziałem). Na szczęście miałem ze sobą drugiNo i piękny wschód był, więc nawet tego filtra tak bardzo nie żal
![]()
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
Ostatnio edytowane przez And.N ; 7.03.16 o 16:42
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dzięki za wpisy
Kto wie może coś w tym jest
531 jest z okolic Zagrody pod Halą pod Lachów Groniem nad Koszarawą Górną. Na marginesie Zagroda pod Halą to prywatne schronisko w którym można świetny plener zrobić ( https://pl-pl.facebook.com/Zagroda-p...2345896449341/ ). Z tarasu widok na Babią i Pilsko. Zresztą nastawiają się właśnie na tego typu imprezy, raczej nie na turystę z plecakiem. Jak tam byłem było zamknięte, ale gospodarz otworzył specjalnie dla nas i bez problemu zrobił nam herbatę z ciastkiem. Miło było pogawędzic i chwilę odpocząć.
537-539 i kilka z pierwszej serii z Beskidu Żywieckiego to szlak z Przełęczy Glinne.