Oś świetny, gratki
Oś świetny, gratki
The question is: What is a Mahna Mahna?
Dzięki za komentarze i uwagi.
Fazi na łosie wybierz sie rano. Łatwo można je spotkać w okolicach Starej Dąbrowy, ale i na Łużach sa, a tam zdaje się bywasz.
Ostatni urlop spędziłem podróżując po Szwecji. Skandynawia, nie da sie ukryć, wciąga. W tym roku nie będę robił osobnego wątku jak w zeszłym roku po wakacjach w Finlandii, a po prostu jak wyselekcjonuję jakieś ciekawsze zdjęcia i je obrobię to wrzucę do tego wątku. Czasem też coś do galerii.
Zatem na początek kadry z Parku Narodowego Stora Sjofalett. Kadry na pasmo Akka (Ahkka) zwane królową Laponii. Pogoda jest tam niesamowita. W ciagu jednego dnia dzieje się na niebie tyle rzeczy, że możnaby stać tylko i to podziwiać.
407.
408.
409. Lodowiec nazywa sie Hambejgs. Pierwszy raz na własne oczy mogłem podziwiać takie zjawisko.
410. I jego zbliżenie.
Czuję, że będzie uczta![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lodowiec boski...
W Norwegii widziałem lodowiec Folgefonna jadac z Bergen do Oslo.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Skandynawia Ci służy. Czyli co, w przyszłym roku Norwegia? Fajnie![]()
Fajnie, że jesteś i zapodajesz foty że Szwecji. Czekam na więcej
Majestatyczne widoki.
Bardzo przyjemne dla oczu obrazki, bardzo. Skandynawia piękna jest, Może kiedyś uda mi się tam wybrać. 408 cudne,![]()
oj tak czekam zniecierpliwiona na ciąg dalszy
Skandynawia pozostaje póki co na liście rzeczy do odhaczenia![]()
ale przynajmniej popodziwiam Twoje widoki![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22