Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
bardzo fajne zdjęcia i filmik,do Ciebia zawsze warto zaglądać![]()
Pamiętam jak córka na studia potrzebowała zdjęcia żeremi i bobrów. Musiałem specjalnie prosić leśniczego z Gładyszowa aby mi miejsca pokazał.
Dziś, cały odcinek strumienia do Gładyszowa do granicy w Koniecznej, inny strumień (Wisłoka) od Radocyny do granicy, i w drugą stronę przez Czarną, Jasionkę - wszystko opanowane przez bobry. Podobnie Wołowiec, Bieliczna - ile kto chce. Nawet na rzece Ropie można spotkać żeremia i te gryzonie. Cóż, z rzadkiego i pięknego zwierza stały się szkodnikami.
Wracając do zdjęć - cudo po prostuBrawo Maćku
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
świetne te bobracze, zdjęcia można "jeść" garściami. Film też ekstra, walki bobrów![]()
Bobry rewelacyjne!
Z tego co wiem, jak ktoś chce robić zdjecia bobrom - najłatwiej (choć niestety nie najtaniej) jest wybrać się do kanady. Nasze, europejskie bobry trudno spotkać w dzień, gdyż wtedy najczęściej śpią w swoich norach, a są aktywne w nocy. Północnoamerykańskie natomiast są aktywne w dzień.
A co do samych zdjęć - bardzo pzryjemne, najlepsze w/g mnie 502.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()