Tak z ciekawości się zapytam bo podoba mi się zdjęcie 102 - czemu nadałaś mu taki tytuł?![]()
Tak z ciekawości się zapytam bo podoba mi się zdjęcie 102 - czemu nadałaś mu taki tytuł?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
bo lubię tą piosenkę (którą dołączyłam pod fotami) i jakoś mi niemalże od razu bo zrobieniu foty się skojarzyło![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
gulasz - dobrze focisz - umiesz momenty łapać.
miało być coś z Szerokiej - ale po pierwsze sporo .. oj sporo się działo od tego czasu,
a po drugie siadłam popatrzyłam i nie bardzo wiedziałam czy jest jeszcze w czym wybierać
więc na razie zostawiam ten materiał, może jeszcze kiedyś się nad nim pochylę...
jednak fajnie się ludzi foci![]()
teraz chciałabym wrócić do przyrody z góry widzianej
i póki co 3 kadry z Budapesztu i okolic..
normalnie piękną POLSKĄ złotą jesień tam mieli![]()
wszak jak wiadomo nie od dziś - Polak Węgier dwa bratanki...(dowodziliśmy tego ze znajomymi przez kilka początkowych dni października)
ogromnie ciekawa jestem Waszych opinii
108
109
110
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
108 naj... szkoda że nieostre w dolnej części to trochę psuje mi odbiór poza tym bardzo fajne.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
No, fajny ten dywan na 108.
108 najciekawsze, ale i 110 mi się bardzo podoba. Dołączasz do grupy latawcowej?