Podobają mi się IR-enki w Twoim wykonaniu, ostatnia seria bardzo fajna![]()
Podobają mi się IR-enki w Twoim wykonaniu, ostatnia seria bardzo fajna![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
57-ka - rewelacja!
Podobają mi się te zdjęcia gdzie IR pomaga w uzyskaniu świetnego efektu B&W, reszta w stylu brązowe niebo jakoś zupełnie mi nie smakuje. To portowe jest bardzo fajne, a np 52 jest świetne.
Próbował ktoś z was astrofoto tymi przerobionymi aparatami ?
Ladna ostatnia wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Podobnie jak realnasty, podobają się 56 i 57.
Tonacja kolorystyczna w 58 do mnie też nie trafia.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
56.
Trochę mnie zastanawiają te przepały(?). W każdym razie, w centralnej części zdjęci sporo jest b. jasnych obszarów, w których giną szczegóły (podejrzewam, że ciekawej) architektury.
Tak wyszedł raw czy to wyszło w obróbce?
58.
Nie mam na ogół zastrzeżeń do kolorowych IR-ków ale tym razem zestawienie sepii i czarno-białego, jakoś mi nie pasuje.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie, ale fotografowałem tęczę (wiem, że odległe tematy, ale też na niebie)
Jack
P.S. Żeby nie psuć apzetowi wątku, zamiast zdjęć podaję link do pobrania RAWów: http://www.sendspace.com/file/kbviyb. Jakbyś coś wywołał, to wpuść do mojego wątku: https://forum.olympusclub.pl/threads...tym-razem-Jack
apz: przepraszam za tę nietematyczną wrzutkę.
Ostatnio edytowane przez Jack ; 3.09.13 o 19:52 Powód: Przeraszam
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.09.13 o 20:41
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro