Kapitalne fotki.![]()
Biebrzańskich łosi nigdy za wiele. Fajne fotki, ja też zawitam na Carkę w ostatnim tygodniu września i po cichu liczę na jakieś bliższe spotkanie z łoszakami.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Piękne te Twoje foty moose.
Gratuluję i pozdrawiam.
Witaj Moose!
A może byś ułatwił nam podglądanie i focenie łosi w trakcie bukowiska.
Świetnie zorganizowałeś nam spotkanie na Carskim Trakcie zimą, które do dzisiaj sympatycznie wspominamy, więc ma się ochotę na ponowne spotkanie nad Biebrzą.
Pozdrówka!
Będzie ciężko. Od 12go do końca września oddelegowany jestem do pomocy przy łosiach ekipie Janka Walencika.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Wiosenne dudki. Po kilku nalotach dobrałem pkt AF na krawędzi dziupli, Sigma 150 coby szerzej ująć i można było trzaskać. Brak sensownego ISO powyżej 1250 dawał się we znaki. Czasy najlepiej utrzymywać 1/1000s i krótsze.
Tak wiosennie mi się przypomniało![]()