501... do tego lasu to ja z pewnością nie wejdę...![]()
501... do tego lasu to ja z pewnością nie wejdę...![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
bez kitu - ten las mi się podoba - wieje z niego jakaś groza - a o to chodzi !!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
mi też las się podoba
a co do pingwina, to ten z lodówki ma czarne nóżki, te w Twoim awatarze - białe. I teraz pytanie, czy to naprawdę ten sam (tylko w butach), czy jednak jakiś inny?
Dzięki, że Wam się las podoba. Następnym razem jeszcze jakąś mroczną postać będę musiał z siebie wykombinować![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Teraz białą, proponuję Gandalfa na ten przykład
w kontekście tego czarnego lasu oczywiście
Zapomniałem dopisać że las świetny![]()
Ostatnio edytowane przez robtor ; 3.09.13 o 09:38
To będę musiał prześcieradło ze sobą wziąć hehe
A jeszcze co do pingwinka to ten jest trzecim bratem uciętym z kadru - musicie wiedzieć, że oryginalnie są trzy pingwinki idące za rękę. Ten jeden się nie mieścił dla tego ma wolne od awatara i się wszędzie szwenda a to w zamrażalniku a to ubikacje zajmuje. Bywa irytujący ale jak mu pokazałem ciemny las i co go czeha to się uspokoił
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
500 - poprawiła mi humordzięki