Podoba mi się ten analogowy styl. Z ostatniej serii zdjęcie nr 25 jest najciekawsze - w sumie to nie wiem czy ta pani jest zadowolona czy nie z tego co robiła. Widzę zmęczenie a być może nawet zniechęcenie. Fajny reportaż![]()
Podoba mi się ten analogowy styl. Z ostatniej serii zdjęcie nr 25 jest najciekawsze - w sumie to nie wiem czy ta pani jest zadowolona czy nie z tego co robiła. Widzę zmęczenie a być może nawet zniechęcenie. Fajny reportaż![]()
Świetne foty, fajny klimat.![]()
Kocham 27 heheale 27 pierwsze bo dwa razy powtórzyłeś liczbę
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
uupspoprawione.
Tak, 26 jest genialne - super ustawiłeś GO.
To zdjęcie kocham od kiedy Wuzet wpadł na to forum bo już wtedy je wstawił. Głębia ostrości też ale najlepiej co w tej focie zagrało to czyste Porsche i cały rozkład światła i odbić na nim oraz brak przedniej rejestracji bo gdyby takową posiadła to gwarantuję, że już by popsuła układ idealny a w szczególności gdyby była taka chamsko wielka jak w UE bo USA są mniejsze![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ale mnie podoba się inne zdjęcie (26) - te z gościem niosącym skrzynkę Pepsi Coli![]()
Też jest fajne ale ja jestem zabujany w Porszawce hehe ale ja ostatnio mam coś na samochody i wszystko chyba sobie tłumaczę na jedno![]()