---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:13 ----------
A poważnie, to myślę , że te wszystkie samochody miały jakieś kolory, czasem pewnie ciekawe.... szkoda tego... Wg. mnie reportaż niepełny.
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:13 ----------
A poważnie, to myślę , że te wszystkie samochody miały jakieś kolory, czasem pewnie ciekawe.... szkoda tego... Wg. mnie reportaż niepełny.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No kolejny analogowy wątek. Na pewno będę zagladał.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Tłumy jakieś tam były ale starałem sie jak tylko mogłem cierpliwie wyczekać najlepszy moment
Zlot odbywał się jak napisałem na Governors Island, Wyspa ta położona jest pomiędzy Manhattanem a Brooklynem i dopiero od kilku lat udostępniona jest dla mieszkańców. Wcześniej była to wyspa wojskowa, gdzie mieściły sie koszary. Obecnie na wyspe można sie dostać darmowymi promami kursującymi w weekendy z Manhattanu i Brooklynu. W zasadzie w każdy weekend organizowane są tam ciekawe imprezy, które doskaonale wpisują sie w otaczający krajobraz zabytkowych budynków ponad stuletnich koszar . Kilka tygodni wcześniej, odbywał sie tam cykliczny już festyn "jazz na trawie" (Jazz Age Lawn Party) utrzymany w klimatach lat 20-tych ubiegłego wieku.
Kilka fotek z tej imprezy.
MZ-S, FA77Ltd, Neopan 400, Pyrocat HD
16.
17.
18.
19.
20.
17 i 20 są odlotowe jak Charleston, chociaż akurat na tych fotkach nikt nie tańczy![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.08.13 o 02:52
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
wuzet, świetnie, że założyłeś te wątek, subskrybcja oczywiście już poczynionaTwoje zdjęcia są tak wyśmienite, że człowiek potem patrzy na te swoje analogowe wypociny i wątpi... Czekam na jakąś wystawę czy cuś
16 i 20 z ostatniej wstawki rzuciły mnie na kolana. Poprzednia też miodna, ale tam już wszystko obkomentowane
![]()
Masz Stathama w analogu?![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Reportaż z koncertu jazzowego pierwsza klasa, ma klimaty, szczególnie podobają mnie się - fanka na kocyku i tańcząca para na deskach i "No drinks on the floor" oraz ćwiczący trębacz oddalony w plener, samotny, wsłuchany w brzmienie, trochę przeszkadza słupek ogrodzenia wyrastający z głowy, ale klimat jest, to się liczy. Kilka zdjęć, a przekazu wiele.
Czy Kodak produkuje jeszcze TriX 400 ASA (poprzednia seria)? Kiedyś fociłem przez krótki czas na tych filmach (błonach), ale 6x6. Piękna sprawa, jaka głębia, jaka czerń!
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 31.08.13 o 21:27
super!
Mega klimaty![]()