Nie chcesz za ostro,za wyraznie?Poczytaj o Duto,Soft Fantazy,Silky soft a i b.Te najlepsze od Marumi.Sa tez tansze rozprowadzane przez Hama.
PS.Aga-nie szczyp,prosze.
Nie chcesz za ostro,za wyraznie?Poczytaj o Duto,Soft Fantazy,Silky soft a i b.Te najlepsze od Marumi.Sa tez tansze rozprowadzane przez Hama.
PS.Aga-nie szczyp,prosze.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie miała być. A na pewno nie w połowie![]()
Akcja była dość dynamiczna, dużo różnych ujęć, w wielu coś nie gra. Chyba dlatego, że mocno skupiłam się na szukaniu czystych kadrów (ostre światło i mnóstwo przeszkadzaczy dookoła). Dobry fotograf zwraca uwagę na wszystkie elementy. Roztrzepaniec - zawsze o czymś zapomni i potem musi się samobiczować
EDIT:
Mirek, dzięx, poczytam.
Nie lubisz szczypania? Wolisz bacik na gołą pupę?![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 26.08.13 o 10:18
Aga, niskobudżetowo załóż pończochę na obiektyw. Spróbuj z różnymi kolorami.
Pani B.
Świetnie, pomysł przeuroczy w swej wyrazistości i prostocie. Bardzo lubię te twoje Koncepcyje.
P.S. Heliosa z mocowaniem 4/3, a i z dandelionem podrzucić mogę.
Heliosa mam ale jest dość nieprzewidywalnyDzięki.
Masz Ty te pokręcone pomysły - nie są nachalne ale bardzo fajne i nawet w tej C-B potrafią wzbudzać uśmiech i z głębszym zastanowieniem się hehe. Najbardziej podoba mi się pierwsze
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 26.08.13 o 12:51
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Świetnie!, a miny też bym chciał zobaczyć![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziś efekt dwudniowej pracy w ramach warsztatów szablonu. Robiliśmy klocki scrabblowe i staraliśmy się je jakoś umieścić na ulicyMiłe doświadczenie.
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 1.09.13 o 00:35
A gdzie zdjęcia z tego miłego doświadczenia?Byś się podzieliła miłością
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ