Bardzo dobre zdjęcie, ostre, o dobrej plastyce. Pewnie ukochanym obiektywem. Szkoda ,że w południe i jest za dużo w cieniu.
Bardzo dobre zdjęcie, ostre, o dobrej plastyce. Pewnie ukochanym obiektywem. Szkoda ,że w południe i jest za dużo w cieniu.
Zgadza się, de gustibus itd, itp, ale doświadczenie bezcenne, oczywiście mowa o manualnych obiektywach z aparatów analogowych podpiętych pod cyfrowe body w celu ...
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
A tak poważnie, to szkiełko niczego sobie.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Oj tak, tak. Celnieś to ujął.
Ty to rozpocząłeś to teraz mi wytłumacz,jak wsadzać zdjęcia. Mogę trochę pokazać , ale najwygodniej mi wysyłać z Picasa 3. Tam można ustawiać wymagany format. W normalnej poczcie wystarczy przeciagnięcie . A tu nie widzę nic . Nawet nie wiem czy to co piszę dociera.Zezwoliłem na zawiadamianie w mojej poczcie na umieszczanie odpowiedzi. Jeśli możesz zamieść odpowiedź ,to sprawdzę jak to działa.Osobiście nie przepadam za "forami". Wolę korespondencję bezpośrednią.Lubię robić - nie przepadam za pokazywaniem.Choć gdy patrzę na liczbę korespondentów to jest dosyć mała ,a przecież wszyscy wkręcają starocie w cyfrowe body. Pozdrawiam JMOL.
Nie ma problema, już tłumaczę (też mnie to wkur..ło). Najprościej (podobno) otwórz post i kliknij opcje zaawansowane. Tam pisz co chcesz i jak chcesz wstawić zdjęcie to kliknij "dodaj załącznik" (pierwsza od góry lnijka, ikona spinacza biurowego), następnie zielony plusik "dodaj zdjęcie" i wybierasz gdzie tam masz i dajesz otwórz. Potem szukasz na dole okienka "wgraj pliki" i pokaże Ci się na dole podswietlony na niebiesko. Wtedy klikasz "dodaj w linii" i masz go w poście. Ale masz go malutkiego, jak chcesz mieć większego, wybacz, nie mogłem się powstrzymać, to klikasz już w poście na niego dwa razy, i z listy która Ci się rozwinie, wybierz "Large".
No i mi się samo jakoś takoś wstawiło miniaturę, i nie wiem jak ja usunąć.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie