A wiewióra to co innego a szczególnie kiedy kitę podwinie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.08.13 o 11:35
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Zapraszam w moje strony więc! Tutaj wiewiórów szarych jest pełno i nie są tak wstydliwe jak Ryże.
Nikon F i D / Olympus OM + Pansonic G / Mamija 645
Jestem jeszcze cieplutki-czyli nowik w tym skupisku fanatyków.Bardzo trafnie i celnie oceniłeś miejsce cmokania.Niedługo zamieszczę swoje zdjęcia z PL-1 i szkieł okresu analogowego. Industar 50, Zuico OM 50/1,4 Vivitar 75-205/3,5 OM Pentacon 29/2,8 Przeglądałem trochę korespondencję na forum.Brakuje mi odległości z jakich były robione zdjęcia i ew. warunki pogodowe i światła zastanego. Ja będę zamieszczał takowe. Pozdrawiam. JMOL.
---------- Post dodany o 12:52 ---------- Poprzedni post był o 12:36 ----------
Przepraszam, ale jak odległość była do parkingu (pewnie 3 piętro) , i czemu tak mało jest ostrości z boku zdjęcia?. Czy to cecha wrodzona Jupitera ? JMOL
To była klatka obok, 3 piętro, od bloku ok 3-4 długości samochodu.Wybacz, ale moja ocena odległości na oko jest delikatnie mówiąc niedokładna. Moim zdaniem wiekszy sens miało by porównanie kadru z np 50mm, było by do czego się wtedy odnieść.
A po pierwsze to witaj na pokładzieniepoprawnych męczysłoików pleśniakowych.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo