O, ale liść ostry! Ten pierwszy, bo na drugim chyba wiater zawiał i poruszony wyszedł. Niezły Ci się egzemplarz trafił. Czy to przymknięta przysłona?
Tak przymknięta. Z tym że nie pamiętam już do jakiej wartości ją przymknąłem. Kilka prób zrobiłem i te dwie fotki takie ładne mi się wydały.
Ładnie listki wyszły![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zastanawiam się, czy kwalifikuja sie do tej grupy np obiektywy, ktore byly projektowane pod analoga, (i maja te powiedzmy przykładowo - 20 lat - ale sa tez produkowane w niezmienionej postaci do dzis..?), bo cyfry jescze nie bylo, ale np maja pełne wsparcie af itd, bo taki system?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ooo, to ja tu zaraz zrobie wystawe hahahahaomijalem postowanie w tym watku bo tak jakos zalewaliscie watek zdjeciami z takamurów i innych szkielek manualnych i tak w sumie nie pomyslalem ;D
Ok, to jak strzelac, to odrazu z grubego kalibru.
Nikkor 85/1.8 AF-D - premiera 1994, ten egzemplaz jest dokladnie z 1999 roku wedle papierologii.
![]()
Sie ten "egzemplaż" widzę nieźle trzyma, jakaś dieta ciud miud czy chirurg plastyczny?
Dajesz kolego , dajesz więcej*
*żonki i kobitki nie oglądac, a tem bardziej nie komentować![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Jak to stare polskie przysłowie mówi: Na starej ...... młody ułan ćwiczy![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo