|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Super widoczki, rybka sprawiła się na medal![]()
Nie tylko rybkaStare, duże ZD 9-18 sprawdziło się doskonale. Jak na 9 mm mi brakowało, to składałem dwa. Wychodziła genialna głębia przestrzeni, a nie jest tak pogięte jak z rybki.
Dzięki że wpadłeś
===========
Dolina Gąsienicowa, dzieli się na dwie części: Zieloną i Czarną. Górale, naród pragmatyczny tak samo nazwali dwa największe zbiorniki wodne w tych dolinach. Zielny Staw jest w Zielonej Dolinie Gąsienicowej, a Czarny Staw Gąsienicowy jest w jej Czarnej części. Na te dwie części dolina jest przedzielona jakby wbitym klinem, masywem Kościelca. Nie jest to jeden szczyt. W skład tego masywu wchodzi Mały Kościelec, Kościelec i Zadni Kościelec.
W obu częściach doliny jest mnóstwo cieków wodnych, stawów, jeziorek i oczek wodnych. Podobno jest ich 22 lub 26 - piszę z pamięci.
Wędrując teraz szlakiem, spotkaliśmy sporo miejsc, gdzie woda całkiem wyschła, i została tylko niecka z kamieniami i błotem.
...
Schodząc żółtym szlakiem z Kasprowego, mijamy odbicie w prawo - zielonym na Przełęcz Liliowe. Kilkaset metrów dalej, skręcamy w prawo na czarny szlak prowadzący do Świnickiej Przełęczy.
13.14.
15.
16.
17.18.
19.
20.
![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 27.08.13 o 12:37
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Śliczności! Ja oczywiście jestem bardzo za szerokimi kadrami.
Odnoszę wrażenie, że przeostrzasz, pojawiają się święcące białe obwódki. Ten pejzaż odbieram bardziej jako raczej mglisty i miękki![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Wiem, że nie tylko rybka ale mam szacunek do osób, które potrafią nią zrobić ciekawe kadry bo to dość trudna sztuka![]()
Tymi tatrzańskimi weekendami narobiłeś mi smaka i chyba we wrześniu też się wybiorę na podziwianie krajobrazów![]()
noo.... wszystko co lubię góry, Taterki, i szeroki kadr.... dzięki za fajne foto ale we wrześniu bym pojechał połazikować! do koncertu życzeń morze/góry polecam Maderę tam dopiero jest wszędzie pod górę z poziomu oceanu na 2000m npm samochdem![]()