|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Osobiście postawiłem na opcję konserwatorsko-retuszerską. Tylko dlatego co by było zgodne z nazwą konkursu popRAWka.
Druga opcja Wolna Amerykanka to raczej przepRAWka. W każdym razie się dostosuję do zasad. Jak było do tej pory dla mnie może zostać równie dobrze może zostać coś tam zmienione.
Decyzję zostawiłbym dla prowadzącego i zbyt głosowaniem się nie sugerowałWiem nie pomogłem... izwienitie pażałsta.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A ja wole szalec
Hehe mam calkiem niezly nr. Postapzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk