Fajne czajki, szczególnie te parami
Też się wybrałem na czajki ale tam gdzie je fociłem w zeszłym roku teraz tylko łabędzie, kurki wodne i stado kaczek![]()
Fajne czajki, szczególnie te parami
Też się wybrałem na czajki ale tam gdzie je fociłem w zeszłym roku teraz tylko łabędzie, kurki wodne i stado kaczek![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dzięki, stary dobry E-500 daje radę.
Jacek
Gdzie robiłeś te czajki? U nas widziałam je tylko w mongolii. Zarąbista ta ostatnia wrzutka.
to robiłem między pruszczem gd. a wojanowem, na jednym polu rzepaku jest zagłebienie gdzie po zimie jest stawek, wiosną jest płytkie bajorko, a latem takie bagniste kałuże, a teraz już nic nie ma. w czerwcu tam brodziły sobie czajki
---------- Post dodany o 21:17 ---------- Poprzedni post był o 21:15 ----------
fryzurki specjalnie za twoją wczesniejszą sugestią![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zdjęcie nr 78 bardzo mi się podoba.
No ładnie , to ja wymyślam sobie wyjazdy gdzieś na Kaszuby , nawet na wsi u siebie czatownię zrobiłem a Ty przyjeżdżasz i 4km od mojej chaty ustawiasz się na zdjęcia z czajkami![]()
Jacek
77 i 78 majstersztyk![]()
powtórzę po raz kolejny - zazdraszczam cierpliwości
a takie ptaszyska w swych archiwach mieć - cud mniód i orzeszki jak mawia poeta![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Łatwo dały się podejść? Ja kilka razy przymierzałem się do czajek, ale strasznie płochliwe były, bez jakiejś czatowni nie było szans. Raz trafiłem na parę wychowującą młode kilkanaście metrów od drogi i z tymi nie było problemu.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja