51 super![]()
Niesamowita historia. Niestety natura jest okrutna.
Abir, wpadłeś widzę po uszy w fotografię przyrodniczą. Świetną choć okrutną historię przedstawiłeś.
Jacek
Fajnie pokazana smutna opowieść.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jestem pełen podziwu.
Hej,
to z perkozami - niesamowita sytuacja!
Dzięki, za opis sytuacji również.
Co zaś do zdjęć - to kormoran (50) świetny.
pozdrawiam,
Spodobał mi się kormoran na 52. - wygląda jakby z przerażeniem obserwował swoje pokrzywione odbicie w wodzieChoć pewniej inaczej bym to kadrowała.
A historia z perkozami świetnie zilustrowana.
Brawo Abirze. Kormorany supr. Trochę ci zazdroszczę tej historii z perkozami i błotniakiem. Pomimo że była dość okrutna to być świadkiem takich scen i jeszcze mieć możliwość ich sfotografowania to musiało być bardzo ekscytujące.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe wpisy (co nie znaczy że nie akceptuję krytycznych opinii)
forumowiczom, którzy dyskretnie wyrazili aprobatę dla moich zdjęć również bardzo dziękuję
---------- Post dodany o 20:56 ---------- Poprzedni post był o 20:51 ----------
wpadłem mocno. czasem żałuję bo brak mi czasu na krajobrazy i macro. tego lata nie byłem ani razu.
to wszystko zawdzięczam naszym kolegom z forum, którzy chętnie podzielili się ze mną swoją wiedzą w tym temacie
---------- Post dodany o 21:02 ---------- Poprzedni post był o 20:56 ----------
mogę tylko Tobie, muminkowi, nynemu podziękować za wszystkie rady.
na mnie osobie, która jeszcze mało wie o przyrodzie zrobiło ogromne wrażenie. myślę że fachowcy, którzy widzieli już wiele (myślę tu o Tobie) też odczuliby gęsią skórkę na karku
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie